x تبلیغات
طراحی سایت

طراحی فاوآیکون چه تاثیری بر سئو سایت دارد؟

فاوآیکون‌ها به صورت بدون واسطه بر بهینه سازی و سکو بندی تارنما شما اثر نمی‌گذارند طراحی سایت در مشهد البته از آنجایی که موجب ارتقاء تعامل مثبت یوزرها و رجوع دوباره آنان به تارنما میشوند، به نوعی بر بهبود سئوی وبسایت اثر خواهند داشت. مواقعی همانند واحد سنجش شرکت کردن، تعامل، بازدید و نرخ برگشت یوزرها به یک وب سایت به عنوان مثال فاکتورهای اساسی موتورهای کاوش برای سکو بندی آن میباشند که با پیاده سازی فاوآیکون میتوانید به راحتی همگی آنان را در تارنما خویش بهبود داد.
در حالتی که بازدیدکنندگان یا این که مشتریان نتوانند به‌سرعت تشخیص دهند که کدام تب وابسته به وب سایت شما میباشد، بعید به لحاظ میرسد که نسبت بازدید دوباره از آن مبادرت کنند. به این ترتیب با پیاده سازی فاوآیکون می توانید سایت خویش را از دیگر وبسایت‌ها متمایز ساخته و یک علامت خاص به یوزرها معرفی فرمایید تا از روش آن بتوانند وب سایت شما‌را دربین تعدادی وبسایت شناسایی نمایند. در کل فاوآیکون به طور ارگانیک، جايگاه تارنما شما‌را در نتیجه ها کاوش بهبود میبخشد که‌این فرمان نیز رابطه مستقیمی با بهینه سازی تارنما داراست. در سود میتوانیم بگوییم که پیاده سازی فاوآیکون تاثیرات مثبت و اما غیرمستقیمی بر بهینه سازی یک وب سایت خواهد داشت.
چه‌طور برای وبسایت خویش Favicon بسازیم؟
سوالی که در حال حاضر ممکن میباشد برایتان اتفاق افتاده باشد این میباشد که به چه شکل برای وبسایت خویش Favicon بسازیم؟ اکثر وقت ها سایت‌ها معمولا از لوگوی خویش تحت عنوان فاوآیکون نیز به کارگیری می‌نمایند. براین اساس شما نیز می توانید در شکل دارا بودن لوگوی منحصربه‌فرد برای بیزنس یا این که کانال‌های اجتماعی خویش، آن را به فاوآیکون تبدیل فرمایید. ولی فاوآیکون را در سایزی بسازیم؟ فاوآیکون می بایست به طور مربع باشد و اندازه آن در موقعیت ایده آل 16*16 پیکسل میباشد ولی می توانید آن را در بعد ها گران قدر‌خیس همانند 32*32 نیز پیاده سازی نمائید. با این درحال حاضر برای پیاده سازی و تشکیل داد فاوآیکون می بایست فرایند ذیل را طی نمائید:
 
مرحله نخستین: تصویر موردنظرخود را بسازید
برای پیاده سازی تصویر دلخواه خویش تحت عنوان فاوآیکون میتوانید از ویرایشگرهایی مانند Fireworks، Photoshop، Corel Paint یا این که یک جایگزین مجانی و متن گشوده مانند GIMP به کار گیری کنید. همان گونه که اشاره کردیم، بخش اعظمی از کمپانی‌ها به مراد اثبات ماندن نام و نشان بصری برندشان از لوگوی خویش تحت عنوان فاوآیکون استعمال می‌نمایند. برای سهولت در بازنویسی، پیاده سازی فاوآیکون را با مربع 64*64 پیکسل استارت فرمائید و بعدا میتوانید آن را به مربع 16*16پیکسل کاهش دهید. بعد بایستی پوشه خویش را با فرمت‌هایی همانند jpg، .png، .gif، bmp. یا این که .tif ذخیره کنید.
 
مرحله دوم: تصویر خویش را تبدیل نمایید
بعد از آخری شدن طرح تصویر فاوآیکون خویش بایستی آن را با فرمت favicon.ico ذخیره نمائید که در واقع یک فرمت پیشنهادی میباشد که به وسیله اکثر مرورگرهای اینترنت مدد میشود. برای تبدیل پوشه خویش به فرمت ico ممکن میباشد مورد نیاز باشد از یک ابزار آنلاین مانند iconifier.net، prodraw.net یا این که faviconer.com به کار گیری نمایید. فعالیت با این ابزارها بسیار بی آلایش میباشد و فقط کافی میباشد تصویر خویش را در آن‌ها آپلود فرمایید، اندازه نشان را گزینش کرده و بعد از آن فولدر تازه را با فرمت .ico دانلود فرمائید.
 
مرحله سوم: تصویر را در سایت خویش بار گذاری نمائید
فولدر .ico می بایست در دایرکتوری ریشه تارنما شما آپلود خواهد شد تا در طی مراجعه به www.yoursite.co.uk/favicon.ico تصویر آن قابل مشاهده باشد.
 
مرحله چهارم: کد مهم HTML را اضافه فرمائید
برای آنکه به مرورگرهای کهن امداد نمایید تا فاوآیکون شما‌را شناسایی نمایند بایستی برگه HTML تارنما خویش را دستکاری فرمایید. اکثر مرورگرهای نو، فولدر فاوآیکون شمارا فارغ از نیاز به افزودن کد پیدا می نمایند. ولی برای دستیابی باور از اینکه همه مرورگرها آن را به صدق اکران می دهند بایستی عبارت تحت را در تگ‌های ورقه خویش به هدر اضافه فرمایید:
 
 
 
با طی کردن این چهار مرحله معمولی به راحتی می توانید فاوآیکون پیاده سازی کرده و آن را به تارنما خویش اضافه کنید. پیاده سازی فاوآیکون یک راه‌حل بسیار راحت برای بهبود برندسازی آنلاین شما در گوشه و کنار اینترنت میباشد که سوای نیاز به صرف هزینه‌های هنگفت موجب بهبود تجربیات کاربری و ماندگاری علامت تجاری یا این که لوگوی شما در ذهن یوزرها شود.
 

دولوپر (developer) کیست؟

 در حالتی‌که اخیرا مطالعات خویش را درباره دنیای تکنولوژی آغاز کرده باشید، طراحی سایت در مشهد به طبع اسم دولپر (developer) زیاد به گوش شما خورده میباشد. به صورت کلی، هر نرم افزار یا این که هر چیزی که در‌این جهان بر اساس تکنولوژی ساخته می گردد، نیاز به فردی داراست آن را گسترش داده و بازدارنده از جایگاه بیرون شدن آن خواهد شد. بدین فرد به عبارتی دولوپر یا این که بسط‌دهنده می گویند.

در‌این نوشته ی علمی از کمپانی قابل انعطاف افزاری اینترنت نگاه، به تحقیق معنا دولوپر، وظایف یک دولپر، خصوصیت‌های موردنیاز برای این عمل و همینطور نظارت درآمد یک توسعه و گسترش‌دهنده می پردازیم. به‌دنبال با ما یاروهمدم باشید.
دولوپر (developer) که می باشد؟
کلمه developer از واژه develop می آید که به معنای پیشرفت میباشد و هنگامی میگوییم دولپر، منظورمان به عبارتی توسعه و گسترش‌دهنده میباشد. به عبارت دیگر، دولپر فردی میباشد که مسئولیت گسترش دادن چیزی را بر ذمه دارااست.
ولی اعتنا داشته باشید که هدف ما از عبارتِ پیشرفت در‌این مقاله، توسعه و گسترش هر چیزی میباشد که به کامپیوتر یا این که تکنولوژی مرتبط باشد. به عنوان مثال قابل انعطاف‌افزارهای گوشی یا این که کامپیوتر، اینترنت‌تارنما و ……..
قابل ذکر میباشد که حوزه کاری دولپر به پیاده سازی نرم افزار تلفن همراه یا این که اینترنت و پیشرفت آنان محصور نمی شود و بعضی از آنها، روی تکنولوژی‌هایی مانند هوش تصنعی، ماشین لرنینگ و … عمل می‌نمایند که به مراتب طاقت فرسا‌خیس و توسعه یافته خیس میباشد.
اشکال دولپر
دولوپرها گونه های مختلفی دارا‌هستند و هرمورد با دقت به خصوصیت‌های شخصیتی و مهارت‌شان در یک حوزه عمل می‌نمایند. آشنایی اشکال دولوپرها به ما امداد می‌نماید تا فهم و شعور بهتری از معنی دولوپر داشته باشیم و در شرایطی که میخواهیم یک دولوپر شویم، تعیین بهتری نسبت به حوزه شغل‌مان داشته باشیم. درین نصیب به رسیدگی اشکال دولپر یا این که توسعه و گسترش‌دهنده می پردازیم.
فرانت‌اند دولپر یا این که بسط‌دهنده فرانت
به صورت کلی، گسترش‌دهنده فرانت‌اند به توسعه و گسترش‌دهنده‌ای گفته می‌گردد که قسمت ظاهری یا این که فرانت یک وبسایت را پیاده سازی و گسترش می دهد. به عبارت دیگر، هر چه که هنگام آمدن به یک وب سایت مانند رنگ، آیکون و ….. تماشا می کنید، عملِ یک بسط‌دهنده فرانت میباشد.
شما برای تبدیل شدن به یک گسترش‌دهنده فرانت، بایستی لهجه‌هایی مانند html ،CSS و جاوااسکریپت را بلد باشید و احاطه کافی به آن ها پیدا فرمائید. قابل ذکر میباشد که شما میتوانید برای یادگیری این گویش‌ها، به منابع آموزشی در یوتیوب و یا این که وب سایت web3school رجوع نمایید.
قطعا اعتنا داشته باشید که تبدیل شدن به یک گسترش‌دهنده فرانت، مستلزم ابتکار زیاد میباشد؛ پس در صورتی میخواهید به یک اپلیکیشن نویس فرانت‌اند دولوپر تبدیل گردید، قوه اختراع خویش را با دقت به تکنیک‌ها و یادگرفتن‌های جانور تقویت فرمایید.
 
بک‌اند دولوپر
گسترش‌دهنده یا این که اپ نویس بک‌اند، فردی میباشد که منطق یک وب سایت یا این که نرم افزار را می‌نویسد و توسعه و گسترش می دهد. به عنوان مثال فرض فرمایید که شما از یک نرم افزار ماشین اکانت در موبایل خودتان به کار گیری می کنید و یک معادله را برای به دست آوردن پاسخ در آن وارد میکنید. فرآیند به حساب آوردن و کسب پاسخ بوسیله آن ماشین اکانت، فیض شغلِ یک توسعه و گسترش‌دهنده بک‌اند میباشد.
 
همینطور عده ای که در حیطههایی مانند یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و هوش تصنعی شغل می‌نمایند، جزو پیشرفت‌دهنگان بک‌اند محسوب میشوند؛ چون آنان نیز در هم اکنون تایپ کردن یک منطق برای یک اپلیکیشن یا این که پلتفرم می باشند.
 
در شرایطی‌که بخواهیم در پوسته یک نمونه، تفاوت در میان بک‌اند دولپر و فرانت‌اند دولوپر را توضیح دهیم، قادر خواهیم بود یک اینترنت‌وب سایت را تحت عنوان یک ساختمان در حیث بگیریم. ظواهر این ساختمان به وسیله یک گسترش‌دهنده فرانت‌اند پیاده سازی میگردد و اسکلت این ساختمان بوسیله یک بسط‌دهنده بک‌اند.
 
قابل ذکر میباشد که تبدیل شدن به یک اپ‌نویس بک‌اند، ابداع کمتری می‌طلبد؛ البته در مقابل، به طاقت و طاقت بیشتری در مقایسه با نرم افزار‌ نویسی فرانت‌اند نیاز دارید؛ چون در‌این نوع نرم افزار نویسی، شما به ارورهای متعددی بر می‌خورید و شغل شما یک‌نواخت میباشد. از گویش‌هایی که میتوانید با آغاز یادگیری آ‌ن‌ها به یک بک‌اند دولوپر تبدیل گردید، می‌اقتدار به گویش پایتون و جاوا اشاره نمود.
 
فول‌استک دولوپر
اپلیکیشن نویس گسترش‌دهنده فول‌استک (full stack) کسی میباشد که هم زمان به نرم‌افزار نویسی بک‌اند و فرانت‌اند مسلط میباشد و میتواند به خیر درین دو حوزه، استارت به گسترش دادن اینترنت‌وبسایت‌ها و قابل انعطاف‌افزارها نماید. در کل، یک نرم‌افزار نویس فول استک نیاز دارااست تا به اکثر گویش‌های اپلیکیشن نویسی مسلط باشد و قائداتا تبدیل شدن به یک توسعه و گسترش‌دهنده فول‌استک به بسیار بیشتری نیاز داراست.
 
یکی‌از معایب تبدیل شدن به یک نرم‌افزار نویس فول‌استک این میباشد که آنان نمی‌توانند در حیطههای متعددی از نرم‌افزار‌ نویسی عمیق شوند و فقط میتوانند تا نسبت به تمامی لهجه‌های اپلیکیشن نویسی، یک احاطه سطحی پیدا نمایند.
 
تبدیل شدن به یک بسط‌دهنده فول‌استک قادر است برای افرادی که میخواهند به یک کارآفرین تبدیل شوند مطلوب باشد؛ چون با یادگیری لهجه‌های گوناگون اپ نویسی، ذهن آنان فعال‌خیس میشود و ایده‌های جدیدی به ذهنشان خطور می‌نماید.
 
چنانچه میخواهید به یک بسط‌دهنده فول‌استک تبدیل گردید، شایسته ترین فعالیت این میباشد که از یادگیری یک گویش نرم‌افزار نویسی سطح بالا مانند پایتون استارت فرمائید. لهجه اپلیکیشن نویسی سطح بالا زبانی میباشد که به گویشِ سخن کردن بشر بسیار مجاورت میباشد و میتواند برای اشخاص مبتدی و تازه کار مطلوب باشد.
 

آموزش ساخت منو در وردپرس

 یکی‌از مزیت‌هایی که سیستم‌های مدیر محتوا مانند وردپرس دارا هستند این میباشد که شما قابلیت و امکان پیاده سازی و ساخت وب سایت فارغ از کدنویسی را در آن دارید. به عبارت دیگر، طراحی سایت در مشهد شما می‎توانید مواقعی از وب سایت مانند کاغذ مهم، صفحه های گروه‌بندی و غیره را در آن پیاده سازی نمائید. با اعتنا به اینکه یکی مهم ترین قسمت‌های یک وب سایت منوی آن میباشد، در‌این نوشته‌ی علمی قصد داریم تا شیوه ایجاد کرد منو در وردپرس را برای شما تفصیل دهیم. در‌پی با ما یار و همدم باشید.

فراگیری ایجاد کرد منو در وردپرس
بعداز خرید دامین مطلوب و به یادماندنی، یک هاست پرسرعت و پیاده سازی قشنگ و مطلوب نیاز کاربر یک کدام از دیگر از موادسازنده اساسی هر اینترنت‌وبسایت که به دسترسی بیشتر مخاطبان به صفحه های اساسی تارنما یاری می نماید منو میباشد. داشتن یک منوی بهتر برای تارنما‌ها منجر میگردد تا سردرگمی مخاطبان کاهش یابد و فرصت بیشتری در وبسایت شما صرف نمایند.
در سود در حالتی‌که وبسایت شما فروشگاهی یا این که تبلیغاتی باشد، این مسئله قادر است سبب ساز خواهد شد تا شما از فروش و درآمد متعددی منتفع گردید.
برای تشکیل داد منو در وردپرس و در اولی مرحله بایستی آغاز به پیشخوان وردپرس وارداتی و آنگاه از قسمت اکران در منوی سمت راست، آیتم فهرست‌ها را گزینش فرمائید. بعد از گزینش مورد فهرست‌ها بوسیله شما، یک برگه در وردپرس برای شما گشوده می‌گردد که میتوانید در آن‌ فهرست‎‌های تارنما خویش را رئیس نمایید.
دیدنی میباشد بدانید که یکی‌از مزایای قسمت فهرست‌ها در پیشخوان وردپرس این میباشد که شما می توانید در آن، یکسری فهرست یا این که منوی جدا بسازید و در هر هنگامی که خواستید، آنان در کسری از ثانیه با منوی فعلی وب سایت‌تان جایگزین نمائید. همینطور شما با به کار گیری از وردپرس این قابلیت و امکان را خواهید داشت تا فارغ از علم کدنویسی، منوهای آبشاری و کشویی را در حین پاره ای بسازید که در نصیب‌های آجل به آن اشاره خوا‌هیم کرد.
 
 
 
بیشتر بخوانید: شایسته ترین پوسته فروشگاهی وردپرس
رئیس منزلت فهرست‌ها
همانگونه که گفته شد، شما می توانید با به کارگیری از وردپرس در تارنما خویش، چند منو بسازید و همینطور ممکن میباشد که به طور همزمان در وب سایت چندین منو داشته باشید. یک منوی مطلوب و شغل آمد یکی‌از مهمترین نکات ساخت سایت است. در‌این‌صورت‌ نیاز دارید تا بعداز آمدن به کاغذ فهرست‌ها در پیشخوان وردپرس روی مورد «مدیر مقام» کلیک نمایید و منزلت منوهای خویش را فردی‌سازی فرمایید.
 
در اینجا بخشی به اسم منزلت در قالب به شما اکران داده می شود که می توانید منوهای فعال خویش در تارنما را ملاحظه کنید و با کلیک بر روی دکمه «بازنویسی» که کنار منو جای‌دارد، مقام آن را تعریف‌و‌تمجید فرمایید. همینطور شما میتوانید با گزینش مورد «به کارگیری از فهرست جدید» فهرست جدیدی را در موضع متبوع خویش در وبسایت، جایگزین فهرست مهم و فعال در وبسایت نمایید.
 
در انتها به طبع اعتنا داشته باشید که بعد از انجام تغییرات خویش درین قسمت، مطلقا روی مورد «ذخیره تغییرات» کلیک فرمائید تا تغییرات شما با توفیق روی وب سایت تصویب شوند.
 
استارت به ایجاد کرد منو در وردپرس
معمولا همگی پوسته‌های وردپرسی، یک منوی پیش‌فرض در دست شما قرار می دهند که میتوانید با بازنویسی آن، منوی متبوع خویش را در وبسایت داشته باشید؛ ولی شاید در برخی مواقع ما یحتاج باشد تا خودتان از جدید یک منو در وردپرس بسازید اینکار بسیار بی آلایش میباشد همانگونه که از نصیب اکران می‌توانید تشکیل داد هدر در وردپرس را اجرا دهید مورد‌ی دیگری در به عبارتی نصیب ایجاد کرد منو را برای شما اعمال می دهد. برای این فعالیت میتوانید روند پایین را طی فرمائید:
 
پیشخوان وردپرس < فهرست‌ها < تشکیل داد فهرست
 
 
 
درین نصیب یک منوی نو برای شما ساخته می گردد و شما می توانید بر طبق نصیب‌های مختلفی که‌این منو داراست، آن را بازنویسی نمائید.
 
بعد از ایجاد کرد فهرست، در سمت چپ یک بخش به اسم صفحه‌ها وجود داراست که میتوانید ورقه‌ها، صفحه ها یا این که به عبارتی نشانی‌های متبوع تارنما خویش را به منو اضافه فرمایید و برای هریک نام دلخواه‌تان را تعیین فرمائید.
 
همینطور در نصیب فهرست‌ها، پنجره دیگری به اسم نوشته‌ها وجود دارااست که میتوانید در آن، نوشته‌ها و مقالاتی که تعیین کردید را به منوی خویش اضافه فرمائید. ولی این زمینه نیازمند این میباشد که شما در تارنما خویش نوشته داشته باشید و برای این فعالیت می توانید از قسمت نوشته‌ها در پیشخوان وردپرس، مقاله ها خویش را منتشر نمائید.
 
همینطور شاید بخواهید تا در منوی خویش یک لینک و پیوند از ورقه وبسایت دیگر یا این که تارنما خویش را اضافه فرمایید و عشق نداشته باشید تا از نصیب کاغذ‌ها این فعالیت را اعمال دهید. در‌این‌صورت می توانید روی مورد «لینک و پیوند دلخواه» کلیک کرده و لینک و پیوند و اسم دلخواه خویش را وارد نمایید تا به منوی تارنما شما اضافه گردد.
 
قابل ذکر میباشد که در‌صورتی‌که شما گروه‌بندی‌های خاصی نیز در وب سایت خویش دارید و دوست دارید تا این مجموعه‌بندی‌ها به وب سایت شما اضافه شوند، بخشی به اسم گروه‌بندی در فهرست وجود داراست که شما می‌توانیدد تیم‌بندی‌های دلخواه خویش را به منو اضافه نمائید.
 

افزونه وردپرس چیست؟ و نحوه نصب افزونه در وردپرس

 پلاگین وردپرس چیست؟

کلاً پلاگین وردپرس به تارنما ما یک امکان یا این که خصوصیت را طراحی سایت در مشهد اضافه می‌نماید. به صورت نمونه پلاگین ووکامرس به وبسایت شما خصوصیت فروشگاه اینترنتی را اضافه می‌نماید تا خلال نوشته‌ها و کاغذ‌ها بتوانید فرآورده هم اضافه فرمائید و همینطور سبد خرید و پرداخت در وب سایت‌تان داشته باشید. بدین شکل میباشد که هر پلاگین وردپرس به وب سایت شما یک قابلیت و امکان را اضافه می‌نماید.
تعریف و تمجید مهم پلاگین: پلاگین‌ها پوشه‌های نصبی می‌باشند که روی وبسایت ما نصب و فعال می شوند تا به وبسایت ما یک خصوصیت اضافه نمایند یا این که روی زیبایی و پیاده سازی و یا این که مدیر خوب وب سایت به ما یاری نمایند.
قابل ذکر می باشد که افزونه‌ها در مجموع دو نوع مجانی و غیر مجانی می باشند که پیشنهاد میکنیم افزونه‌های بدون پول را تنها از مخزن وردپرس پیدا و نصب نمائید و پلاگین‌های غیر بدون پول را پیشنهاد میکنیم از وب سایت اساسی خویش خریداری نمائید تا از حمایت و به روز ها برخوردار بشوید و همینطور از امنیت آن مطمئن باشید.
پلاگین وردپرس چیست
همینطور قابل ذکر میباشد که ساختار پلاگین وردپرس به طور یک پوشه zip یا این که فشرده سازی شد‌ه‌است که داخلش فولدر‌ها و فولدر‌های php وجود داراست.
یک نمونه معمولی برای شعور عالی
در شرایطی‌که معنی پلاگین وردپرس را متوجه نشدید پیرو برایتان یک نمونه میزنیم تا معنی (پلاگین وردپرس چیست) را متوجه گردید.
 
فرض نمائید شما یک منزل خریداری کردید و زمانی می آید یک تابلو یا این که یک مبل به منزل‌تان اضافه می کنید، دارید خصوصیت یا این که قابلیت و امکان یا این که امکاناتی به منزل‌تان اضافه می کنید.
 
 
یک نمونه معمولی برای ادراک عالی
دقیقا سایت هم همچنین میباشد و شما با افزودن یک پلاگین دارید یک خصوصیت و قابلیت اضافه می‌کنید و یا این که به زیبایی تارنما‌تان امداد می‌نماید.
 
چرا بایستی از پلاگین‌ها به کار گیری کنیم؟
فرض فرمائید شما یک منزل خالی بخرید! یا این که فرض فرمائید وب سایت لردات قابلیت و امکان عصر‌های آموزشی، پنل کاربری، امنیت بالا، سرعت بالا و… را نداشته باشد!
 
پس در شرایطی‌که از پلاگین‌ها در سایت خودتان به کار گیری نکنید اساسا سایتی دارید که هیچ خصوصیت ندارد و تنها میتوانید در آن نوشته و کاغذ منتشر فرمایید. در‌حالتی که هم بگویید که از پلاگین وردپرس هیچ وقت به کارگیری نمی کنید بایستی بیان‌کنم که قابلیت نداره! به دلیل آن که به طبع شما در طول رویش دادن سایت خویش به استعمال از پلاگین وردپرس نیاز پیدا میکنید.
 
نصب پلاگین در وردپرس
برای نصب یک پلاگین در وردپرس سه منش وجود دارااست که در پی هر سه روش را توضیح و اموزش میدهیم. تا بتوانید به راحتی نصب پلاگین در وردپرس را ایفا دهید.
 
نصب پلاگین از پیشخوان وردپرس
برای نصب پلاگین در وردپرس از پیشخوان کافی میباشد به پیشخوان وردپرس و مسیر پلاگین‌ها > اضافه کردن بروید.
 
 
نصب پلاگین در وردپرس از پیشخوان
اکنون وارد مخزن وردپرس گردیده اید و می توانید پلاگین‌هایی که در مخزن وردپرس وجود دارا هستند را ببینید و از فریم کاوش پلاگین متبوع خویش را پیدا نمایید.
 
 
مخزن وردپرس
بعداز یافتن پلاگین متبوع کافی میباشد روی عبارت نصب که جلوی نامش می باشد کلیک نمایید تا نصب پلاگین در وبسایت شما صورت بپذیرد. و بعداز نصب شدن میتوانید پلاگین را در وبسایت خویش فعال فرمائید.
 
 
نصب و فعالسازی پلاگین
نصب پلاگین از بیرون مخزن وردپرس
شاید شما یک پلاگین‌ای بخواهید روی وب سایت خویش نصب فرمائید که در مخزن وردپرس وجود نداشته باشد. اما میتوانید به راحتی پلاگین گزینه نظرتان را روی وب سایت‌تان نصب نمایید و صرفا کافی میباشد پوشه zip آن را داشته باشید.
 
برای نصب پلاگین در وردپرس به طور دستی کافی میباشد به مسیر پلاگین‌ها > اضافه کردن بروید و روی مورد بارگزاری پلاگین کلیک نمائید. و در مرحله آجل می بایست از پوشه‌های سیستم ‌تان فولدر پلاگین‌ی گزینه نظرتان را گزینش نمایید و آنگاه روی دکمه نصب در روبروی آن کلیک فرمائید.
 
 
نصب پلاگین از بیرون وردپرس
و بعداز نصب پلاگین میتوانید به راحتی آن را از مسیر پلاگین‌ها > پلاگین‌ها نصب گردیده آن را فعال فرمایید.
 
نصب پلاگین در وردپرس از هاست
شاید در برخی از موردها نتوانید فولدر پلاگین خویش را از پیشخوان وردپرس آپلود فرمائید. در‌این طور مفاد می توانید از روش هاست پلاگین خویش را نصب و فعالسازی فرمائید. به‌دنبال فرآیند آن را توضیح می دهیم.
 
برای نصب پلاگین از هاست کافی میباشد وارد در اختیار گرفتن پنل هاست خویش گردید و به فایل public_html در File Manager بروید.
 
 
رفتن به public_html در هاست
در مرحله آینده می بایست به مسیر wp-content > plugins بروید.
 
 
رفتن به فولدر plugins در هاست
درحال حاضر پوشه zip پلاگین خویش را در‌این فایل آپلود کرده و بعداز بارگزاری آن، با کلیک راست روی آن، پوشه پلاگین را از موقعیت فشرده بیرون فرمایید یا این که Extract نمائید.
 
درحال حاضر پلاگین در تارنما شما نصب گردیده است و با رفتن به پیشخوان وردپرس و مسیر پلاگین‌ها > پلاگین‌های نصب گردیده میتوانید آن را فعال فرمائید.
 
عده‌بندی کلی
در‌این گرد‌همایی به یادگرفتن نصب پلاگین در وردپرس پرداختیم و طریق های آن را توضیح دادیم و به پلاگین وردپرس چیست یک جواب بی نقص دادیم و به صورت تک تک گفتیم که پلاگین وردپرس یک قابلیت را به تارنما ما اضافه می‌نماید. غالب باشید.
 

هسته وردپرس چیست؟

هسته وردپرس دربرگیرنده آحاد پوشه های مهم میباشد که یک تارنما وردپرس برای عمل نیاز داراست.
هسته وردپرس راهی برای مراجعه به آحاد پوشه های “اصلی” میباشد که برای طراحی سایت در مشهد شغل با وردپرس مایحتاج میباشد. هسته وردپرس به عبارتی چیزی میباشد که در پوسته یک فولدر zip از WordPress.org دانلود میکنید.
 چرا بایستی تارنما وردپرسی خویش را بصورت متداول بروزرسانی کنیم؟
وردپرس در هر آپ تو دیت خویش سعی می‌نماید تا تارنما‌ها را از حیث فنی، گرافیکی، بهینه سازی و همینطور سرعت و امنیت بهبود ببخشد. بدین ترتیب، خوب میباشد که با ورود ورژن نو وردپرس، وبسایت خویش را به‌سرعت به‌روزرسانی کنیم. هکرها در پی وبسایت‌هایی می‌باشند که ورژن وردپرس آن ها سابق‌خیس میباشد، چون در ورژن‌های کهن‌خیس باگ‌ها و زخم‌پذیری‌هایی وجود داراست که در ورژن‌های جدیدتر برطرف گردیده‌اند. وقتی که هکرها یک باگ در ورژن کهن پیدا می‌نمایند، میتوانند از به عبارتی رویکرد نفوذ کرده و به سیستم دسترسی پیدا نمایند. با این اکنون، با به‌روزرسانی وردپرس به ورژن تازه، شما جلوی این‌شیوه نفوذ را میگیرید و وبسایت خویش را در قبال هجوم ها مراقبت میکنید.
 
به‌روزرسانی وردپرس صرفا به امنیت ختم نمی شود. این به‌روزرسانی‌ها به شما امداد می‌نمایند تا کارایی و سرعت تارنما را بهبود داد، سازش با پلاگین‌ها و پوسته‌های نو را مراقبت نمائید و از قابلیت و امکان‌ها و بهبودهای نو افتتاح فرمایید. با آپ دیت کردن وردپرس، می توانید از تک تک تجهیزات و بهبودهای نو منفعت‌مند گردید و تجربیات کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان تارنما خویش آماده فرمائید. به همین ادله، به‌روزرسانی وردپرس یک دستور ضروری میباشد که به مدیران وب سایت‌ها یاری می‌نماید تا وبسایت‌های خویش را در شایسته ترین شرایط ممکن نگه دارا‌هستند و از هر لحاظ ارتقاء دهند.
 
1.برای ضمانت امنیت وب سایت خویش و اعتقاد و باور از نبود حفره‌های امنیتی که ممکن میباشد مقصود دستبرد و خرابکاری هکرها شوند، به‌روزرسانی وردپرس ضروری میباشد. یکی‌از مهمترین دلایل برای به روز کردن وردپرس، ارتقا امنیت تارنما شما میباشد. مجموعه بسط‌دهنده وردپرس به صورت مداوم در درحال حاضر شناسایی و رفع زخم‌پذیری‌های امنیتی در سیستم می باشند. با هر به‌روزرسانی تازه، آن ها این نقاط ضعف را برطرف می‌نمایند و امنیت سیستم را تقویت می‌کنند. در صورتیکه وردپرس را به‌روزرسانی نکنید، ممکن میباشد هکرها از زخم‌پذیری‌های جان دار در ورژن سابق سوءاستفاده کرده و به وب سایت شما نفوذ نمایند. به این ترتیب، به‌روزرسانی وردپرس به شما اعتقاد می دهد که از جدیدترین و امن‌ترین ورژن استعمال می کنید و می توانید از داده ها فردی و دیگر داده‌های حساس خویش در قبال تهاجم ها امنیتی نگهداری نمایید.
 
2.شما نیاز دارید تجهیزات بیشتری برای مدیر وب سایت خویش آماده نمائید تا ریلکس خیس و خوب بتوانید وبسایت خویش را مدیر فرمائید. هر ورژن تازه وردپرس ضمن بهبود امنیت و تلاش، خصوصیت‌های جدیدی نیز اضافه می‌نماید. این خصوصیت‌ها ممکن میباشد مشمول اضافه کردن پوسته‌ها، پلاگین‌ها، ابزارهای رئیس محتوا و پیکربندی نو باشد. با به روز کردن وردپرس، شما به‌روزترین و قدرتمندترین ابزارها را در دست خواهید داشت و به راحتی می توانید تارنما خویش را با استعمال از این خصوصیت‌ها بهبود دهید و پیکربندی لازم خویش را جاری ساختن دهید.
 
3.شما نیاز دارید که از اینترنت سایتی با سرعت بالا بهره مند باشید و این خویش برهان محکمی برای داشتن seo بهترهم خواهد بود. هر ورژن نو وردپرس تلاش و سرعت وب سایت را بهبود میبخشد. پیشرفت‌دهندگان وردپرس به‌شکل مداوم به افزایش عملکرد سیستم می پردازند و با ارائه به‌روزرسانی‌های تازه، کوشش می‌نمایند تا تارنما شما‌را سریع‌خیس بارگیری نمایند. با اجرا آپ تو دیت، شما به‌روزترین فناوری‌ها و باصرفه‌سازی‌های سیستم را در مشت خواهید داشت که پیشرفت در عملکرد سایتتان را ضمانت می‌نماید. خلال این، با افزایش عملکرد تارنما، تجارب کاربری یوزرها همینطور بهبود مییابد و این میتواند به ارتقا ترافیک و جايگاه‌بندی وبسایت شما در موتورهای کاوش یاری دهد.
 
4. به‌روزرسانی وردپرس خیر فقط به افزایش عملکرد سیستم اساسی یاری می‌نماید، بلکه اعتقاد می دهد که افزونه‌ها و پوسته‌های شما نیز با ورژن تازه هماهنگ می‌باشند. افزونه‌ها و پوسته‌ها نیز به صورت مداوم به‌روزرسانی میگردند تا با تغییرات و بهبودهای معماری وردپرس منطبق داشته باشند. چنانچه وردپرس را به‌روزرسانی نکنید، ممکن میباشد با ایرادات سازش مواجه گردید و افزونه‌ها و پوسته‌های شما به صحت کار نکنند یا این که اشتباهات امنیتی بروز نمایند. با به‌روزرسانی وردپرس و افزونه‌ها و پوسته‌های گزینه به کارگیری، اعتقاد و باور نتیجه ها فرمایید که همگی به‌روزرسانی‌های مایحتاج صورت گرفته و وب سایت شما به نیکی عمل می‌نماید.
 
 
 
پلاگین وردپرس چیست؟
به پلاگین های وردپرس مانند اپلیکیشن های مو جود در تلفن هوشمند خویش تصور کنید. پلاگین وردپرس یک نرم‌افزار قابل انعطاف افزاری میباشد که شما بارگیری و در داشبورد وردپرس خویش نصب می‌کنید و به خصوصیت های پیش فرض وردپرس می‌افزاید. فعلا، بیش تر از 60،000 پلاگین وردپرس در مخزن وردپرس و بقیه سایتهای توسعه و گسترش دهنده پلاگین مو جود میباشد. چهار تا از دوست داستنی‌ترین پلاگین‌های وردپرس عبارتند از:
 
1. Yoast سئو: پلاگین‌ای حاذق برای باصرفه‌سازی موتور کاوش (بهینه سازی) که به شما یاری می‌نماید مطالب و صفحه های اینترنت‌وبسایت خویش را برای سکو‌بندی خوب در موتورهای کاوش باصرفه فرمایید.
 
2. WooCommerce: پلاگین‌ای پرطرفدار برای ساخت‌و‌ساز و مدیر دکان‌های آنلاین. این پلاگین تجهیزات فراوانی برای فروش تولیدها و سرویس ها از روش اینترنت‌تارنما وردپرس مهیا می آورد.
 
3. Contact Form 7: این پلاگین به شما اذن می دهد هیبت‌های تماس سفارشی بسازید و آنان را در تارنما خویش قرار دهید. این پلاگین برای تولید هیبت‌های تماس، نظرسنجی و تصویب‌ اسم کاربردی میباشد.
 
4. Akismet: پلاگین‌ای که به صورت اتوماتیک نظرها اسپم را در وب لاگ یا این که اینترنت‌وبسایت وردپرس شناسایی و غربال می‌نماید. این پلاگین به مدیر نظرها و خودداری از انتشار اسپم یاری می‌نماید.
 
این پلاگین‌ها به جهت امکان‌ها و کاربردهای پهناور‌ای که ارائه می دهند، میان یوزرها وردپرس بسیار دوستداشتنی میباشند و به افزایش عملکرد و امنیت اینترنت‌وب سایت‌ها امداد می‌نمایند.
 

بهترین نکات درباره طراحی صفحه محصول

 7_ از مشتریان قبل یاری بگیرید

پژوهش ها در سطح اینترنت انگلیسی طراحی سایت در مشهد علامت داده که حدود 95 درصد از مخاطبان پیش از خرید کردن، نظرها مشتریان قبل را تحقیق می‌نمایند و به‌این ایده ها از توضیحات فروشندگان پشت گرمی بیشتری دارا‌هستند. شاید برای‌تان دیدنی باشد یکی‌از دلایل توفیق دیجی متاع هم دقیقا همین بود که در تمامی صفحه های محصولاتش تعداد متعددی حیث وجود داشت و عملا یوزرها از آن تحت عنوان یک منبع انتقاد منصفانه مال به کارگیری می‌کردند!
 
با دقت به عنایت نظرها، سفارش می کنم در ورقه مال، نظرها مشتریان راضی را قرار بدهید. این ایده ها می توانند به طور اسکرین شات‌هایی از چت، صوت و حتی کلیپ باشد. تحت عنوان مثال، تصویر ذیل را ببینید:
 
 
 
این تصویر برگه مال عصر فراگیری فروش اینترنتی تارنما نوین میباشد. همان گونه که مشاهده میکنید، بخشی از شیت به اکران نظرها مخاطبان عصر تخصیص پیدا کرده که خب به طبع روی خرید مشتریان اثر داراست. در نوشته ی علمی «مداقه فوق‌العادۀ نظرها آنلاین یوزرها + 4 ترفند» بیشتر در زمینه ی عنایت ایده ها یوزرها توضیح داده‌ایم.
 
8_ پذیرش اجتماعی را دستکم نگیرید
دانشمندان روانشناسی می گویند ما آدم‌ها عشق و علاقه داریم تعیین‌هایی داشته باشیم که پیش از خودمان اشخاص دیگری آن را ایفا داده‌اند. برای مثال ترجیح می دهیم به سراغ فست فودی برویم که 10 نفر جلو دربش صف بسته‌اند تا آن رستورانی که یک مشتری هم ندارد. در واقع نام این خصلت ما بشر‌ها، پذیرش اجتماعی میباشد.
 
جذاب اینجاست که شما میتوانید از این قضیه در صفحه ارایی کالا برای ارتقاء فروش به کار گیری نمایید. چطور؟ در واقع می بایست هر چیزی که میتواند به مخاطبان اثبات نماید این متاع را پیش از این تعداد نفرات متعددی خریده‌اند، در برگه قرار بدهید. برای این که با اثر این طرز روی فروش تولیدها بیشتر آشنا گردید سفارش می کنم نوشته ی علمی «تأثیر اعجاز آسای پذیرش اجتماعی یا این که social proof در فروش» را تحقیق فرمایید.
 
از جمله دیجی جنس در صفحه های محصولش تعداد مشتریان مال، تعداد نظرها و... را به صورت آماری نماد ‌می دهد:
 
 
 
9_ به مکان سرگردان کردن کاربر، بیش‌فروشی فرمائید
سال‌ها پیش در یک دکان مواد غذایی تحقیقی راجع‌به اثر تنوع مال در فروش اجرا شد که نتیجه ها جالبی داشت. در‌این رسیدگی آغاز در یک قفسه حدود 24 نوع مربا قرار دادند و داده های عددی فروش را رسیدگی کردند. بعد در مرحله دوم تنوع مرباها را از 24 به 8 عدد کاهش دادند و مجدد داده های عددی را رسیدگی کردند.
 
سود شگفت‌انگیز بود: مخاطبان از قفسه‌ای که تنوع کالای معدود‌تری داشت، بیشتر خرید کرده بودند! در واقع این استیناف نشانه بخشید که تنوع بالا خیر فقط سبب ارتقا فروش نمی شود، بلکه منجر می گردد مخاطبان سردرگم گردیده و از خرید پشیمان شوند.
 
با دقت به‌این مسئله، توصیه میکنم به جای این که در ورقه کالا پیوند تعداد متعددی کالا مرتبط را اکران بدهید، تنوع را نادر کرده و در‌پی به پندار بیش‌فروشی باشید! در استراتژی بیش‌فروشی، شما لینک و پیوند محصولاتی را در شیت کالا قرار می‌دهید که به‌نوعی کامل کننده آن میباشند. به عنوان مثال در کنار یک کیسه خواب، پیوند محصولاتی مثل کبریت مسافرتی، لامپ قوه سفری و... را قرار می‌دهید.
 
10_ کاربر را رها نکنید
 
 
در‌این دو سه سال قبلی به جهت ارتقاء تحریم و نوسان بها دلار، خیلی از مغازه‌داران اینترنتی در حفاظت محصول ها خودشان به خلل خورده و دائما با اختلال ناموجود شدن آن‌ها روبرو میباشند.
 
خب در شرایط معمولی صاحبان دکان‌های اینترنتی در شکل اتمام موجودی، ناموجود بودن فرآورده را به مخاطبان اگاهی می دهند. ولی یک ایده خوب این میباشد که در صفحه های جنس فرمی قرار بدهید تا مخاطبان نشانی اینترنتی یا این که شماره تماس‌شان را در آن بنویسند. براین اساس به محض مو جود شدن فرآورده این زمینه را به آنان استحضار داده و احتمال خریدشان را ارتقا می‌دهید.
 

چگونه ui بر سئو سایت تاثیر می‌گذارد؟

 کارداران مختلفی می توانند در seo تارنما اثر داشته باشند که به عنوان مثال مهم ترین آنها می شود به UI اشاره نمود. وقتی¬که شما در گوگل عبارتی را جست‌وجو میکنید، گوگل وبسایت‌هایی را به طراحی سایت در مشهد شما ارائه می دهد که شما با کلیک روی هر یک از آنها به دور و بر جدیدی وارد خواهید شد. به کلیه محتوا باطن وبسایت مثلا عکس، متن، تصویر، فیلم،آیکون¬ها و…. UI یا این که رابط کاربری گفته می گردد. ما درین نوشته‌ی‌علمی قصد داریم درمورد اثر ui وبسایت بر seo حرف کنیم. به این ترتیب درصورتی که از تاثیرات رابط کاربری در سئو تارنما اطلاعی ندارید، توصیه میشود که به طبع در‌پی نوشته‌ی علمی یاروهمدم ما باشید.

 
مضمون‌ ui چیست؟
 
در واقع ui مخفف عبارت User interface میباشد. معنا این عبارت رابط کاربری بوده و مشمول اطلاعاتی همچون لوگو، تصویر، رنگ، گونه های درون وب سایت و کل مواقعی که به طور بصری به مخاطب اکران داده می شود، میباشد. رابط کاربری در بهینه سازی تارنما یکی‌از فاکتورهای بسیار اصلی بوده که مطلقا بایستی به آن اعتنا ویژه‌ای داشت. در واقع شما تحت عنوان یک طراح وب سایت می بایست به سیرتکامل‌ای تارنما را پیاده سازی فرمایید که از نگاه بصری جالب بوده و بتواند سرویس ها و تولید ها شما‌را در یک نگاه معرفی نماید. همینطور UI وبسایت می بایست به صورتی باشد که استفاده کننده با آن شل بوده و بتواند چیزی را که می خواهد در تارنما شما بیابد.در واقع روش seo وبسایت فروشگاهی از جمله خیلی به استراتژی ui  وبسایت شما هم برمی‌شود.
 
به جرات‌ می‌اقتدار اظهار کرد که اثر ui وب سایت بر بهینه سازی در مقایسه با موردها دیگر بسیار بیشتر میباشد. هنگامی¬که تصاویر، منو، لوگو و… به طور اصولی و صحیح در وب سایت قرار گرفته باشند، استفاده کننده شوق واشتیاق بیش‌تری برای ماندن در وب سایت پیدا می‌نماید. این مسئله از از نگاه seo اثر بسیار مثبتی دارااست و قادر است به ارتقاء مرتبه سایت یاری دهد.
به این ترتیب هیچ‌گاه نسبت به رابط کاربری در بهینه سازی بی ملاحظه نباشید و در اوایل عمل تارنما فقط روی این آیتم تمرکز نمائید. به این دلیل که UI قادر است در ارتقاء ترافیک وب سایت هدفمند و چشم شدن وب سایت بسیار اثر گذار باشد.
 
چرا ui برای بهینه سازی اصلی میباشد؟
اینترنت‌تارنما‌هایی که برای دیده راحت میباشند و به راحتی قابل پیمایش میباشند، نسبت به اینترنت‌وبسایت‌هایی که‌این عمل را نمی کنند، یوزرها را وقتگیر‌خیس در ورقه نگه می‌دارا هستند. رابط کاربری شما بایستی منزه و کاربردی باشد تا بتواند قیمت سئوی وبسایت شما‌را به حداکثر برساند. به یک ساخت وب سایت معمولی و پاک با سلسله مراتب برگه بدیهی پایبند باشید. رفتن از یک کاغذ به ورقه دیگر نباید سرگردان کننده باشد. بعضی وقت ها عموم به ضابطه ۳ کلیک اشاره می نمایند. برای جاری ساختن هر کاری در وبسایت شما بیشتراز سه کلیک ارتفاع نمی کشد.ممکن میباشد فردی یا این که شرکتی به شما توصیه بهینه سازی تضمینی دهد،ولی شما بایستی درایت باشید که‌این به معنای فروش تضمینی وجود ندارد یکی‌از دست اندرکاران فروش به همین موضوع رابط کاربری برمی‌شود.
همینطور نظارت حمایت کننده وبسایت شما، که مشتمل بر اندازه برگه، سرعت لود، طرح‌های برخورد‌گرا و ویدیوهای قابل پخش میباشد، بسیار اساسی میباشد. درصورتی که مخاطب وردپرس میباشید، میلیون ها پلاگین وجود دارااست که میتوانید برای سئو وب سایت خویش از آن ها به کارگیری نمائید. به افزونه هایی مانند:
Lazy Load برای ارتقا سرعت لود تصویر
WP Rocket برای سرعت تارنما
Easy table of content برای اینکه پست های بلاگ شما قابل مشاهده خیس گردد
Yoast برای تغییر تحول مسیر صفحه های دیرین
 

نمایش محتوای سایت فقط به اعضا در وردپرس

 گاها ممکن میباشد حین کدنویسی پوسته وردپرس ، علاقمند باشید تا بعضا از محتواها را مختص اعضای وبسایت ساخت نمایید ، بدین مضمون‌ که در صورتیکه یوزرها در تارنما شما عضو گردیده و آنگاه طراحی سایت در مشهد با اکانت کاربری خویش در تارنما لاگین نمایند بضاعت مشاهده محتوای وبسایت را داشته باشند در غیر اینصورت قابلیت دسترسی به محتوا نیست .

این وضعیت به وسیله وضعیت مختلفی می تواند صورت بپذیرد مثلا آغاز یک پلن عضویت جهت اعضاوجوارح ساخت و ساز کنیم و در‌صورتی‌که هرکاربر یک اکانت کاربری برای خویش تشکیل داد ، بوسیله آن اکانت کاربری در وب سایت ورود کرده و برای خویش حق اشتراک خریداری کرده باشد ، بتواند از محتوای وبسایت به کار گیری نماید . ( ولی این مورد ها پاره ای توسعه یافته می‌باشند و در سطح ها فراتر نرم‌افزار نویسی پوسته وردپرس می بایست بدین طریق شغل نمائید ، مقصود در‌این نوشته‌ی علمی معرفی یک کدام از توابع کاربردی در وردپرس میباشد )
در هر شکل باطن وردپرس میتوان به امداد یک تابع کمکی شرط ورود یوزرها را در تارنما رسیدگی کرد . از جمله دربرخی از تارنما‌ها مشاهده کردید که چنین مندرج میباشد :
برای تایپ کردن نگرش بایستی عضو گردید !
خب چنین مفاد در وردپرس می‌توانند بسادگی جاری ساختن شوند ، یعنی شما اشخاص را مکلف به عضویت در وبسایت خودتان نمایید ، فیض این دستور اینجاست که می توانید داده ها یوزرها را در وبسایت خودتان ذخیره کرده و در برهه زمانی‌های وقتی متعدد ، باتوجه به تبلیغات یا این که فستیوال‌های خودتان ، به آنان دسترسی داشته باشید و از روش ارسال تبلیغات پیامکی و … فروش خویش را ارتقا دهید .
 
برای محصور کردن هر بخش در وردپرس با شرط ورود یوزرها کافیست از تابع ذیل به کارگیری فرمائید :
 
is_user_logged_in();
خب این تابع می بایست درون یک شرط استعمال شود ، فکر کنید که قصد داریم تا نصیب هیبت ایده ها را برای اشخاصی که در وب سایت عضو نیستند و وارد تارنما نشده‌اند نهفته کرده و یک پیغام اکران دهیم در اینصورت میتوانید به صورت ذیل کدنویسی نمائید :
 
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
درین کد ، آغاز نظارت می کنیم که آیا یوزر یا این که به عبارتی استفاده کننده در وبسایت لاگین نموده است یا این که خیر ! آغاز بایستی اعتنا داشته باشید که نصیب نام نویسی می بایست در وب سایت شما فعال باشد که‌این شغل را می بایست از بخش پیکربندی و همگانی ایفا داده و تیک بخش عضویت یعنی ” هرکس میتواند ثبت نام نماید ” را قرار دهید تا قابلیت و امکان نام نویسی اول در وبسایت فعال باشد .
 
آن‌گاه در شرایطی که که استفاده کننده در تارنما لاگین کرد‌ه باشد ، هیبت بینش‌ها را به وی اکران خوا هیم بخشید تا بتوانید لحاظ خویش را بنویسد در غیر اینصورت متن ” please login ” را اکران خوا هیم بخشید ( یک متن فارسی دلخواه بنویسید درین نصیب ) پس به اینصورت میتوان هیبت ارسال طریقه‌ها را بوسیله یک قطعه کد معمولی در پوسته‌های وردپرسی در اختیار گرفتن کرد .
 
یا این که درمثالی شبیه ، در شرایطی‌که قصد دارید تا بعضی محتواها را صرفا برای جوارح به اکران بگذارید می توانید به صورت تحت شغل نمایید :
 
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
درین نمونه نیز تابع the_content را که مختص اکران محتوای اساسی میباشد قرار دادیم تا در صورتی‌که استفاده کننده در تارنما لاگین باشد این تابع وارد چرخه کد گردیده و محتوا را اکران دهد ، در غیر اینصورت دوباره میتوانید یک متن دلخواه را اکران دهید ، مثلا ” جهت اکران محتوا بایستی عضو تارنما گردید ! ”
 
پس وردپرس به وسیله تابع is_user_logged_in به شما این قابلیت و امکان را خواهد بخشید که بتوانید آمدن یا این که نشدن مخاطب خویش در تارنما را در دست گرفتن فرمائید و طبق کارایی آن ، قوانینی را در وب سایت ایفا فرمایید . وردپرس خوشبختانه هزاران تابع برای سهولت کدنویسی داراست که می توانید در جریان کدنویسی پوسته از آنان استعمال نمایید .
 

غیرفعال سازی دسته جمعی افزونه های وردپرس

چنانچه از سیستم مدیر محتوای وردپرس استعمال نمایید مطمئنا یک‌سری پلاگین روی طراحی سایت در مشهد وبسایت خودتان دارید . حتی در حالتی‌که وب سایت شما به طور کامل کدنویسی گردیده باشد ( پوسته منحصر وردپرس ) بازهم به پلاگین هایی همانند ویرایشگر کلاسیک یا این که پلاگین های seo همانند یوست بهینه سازی نیاز دارید .
از مهم‌ترین نکات در هنگام نصب پلاگین اینجاست که مطلقا به سازش پلاگین مدنظر با کتابت فعلی وردپرس خودتان دقت نمائید و همینطور تعداد نصب‌های پلاگین را درنظر بگیرید . در‌صورتی‌که از پلاگین های بروز و شناخته گردیده به کارگیری نمائید ، مشکلی در تلاش وبسایت شما بوجود نخواهد آمد ، ولی گاها ممکن میباشد در تاثیر نصب پلاگین خاصی ، تارنما شما به آحاد از مراحل کاری متوقف گردیده یا این که دسترسی شما از نصیب پیشخوان انقطاع گردد و دیگر قابلیت به کارگیری و ورود به آن را نداشته باشید .
چه پلاگین هایی ایراد ساز میباشند ؟
معمولا پلاگین‌های بروز و شناخته گردیده که با ورژن وردپرس شما سازش داشته و نصب بالایی نیز داشته باشند بعداز نصب مشلکی در عملکر وبسایت شما بوجود نخواهند آورد مگر اینکه این پلاگین تازه ، با بعضا پلاگین هایی که از پیشین نصب گردیده است تداخل داشته باشد که در‌این حالت بایستی به پندار نصب پلاگین دیگری باشید .
البته بیشترین نقص‌ از طرف پلاگین هایی میباشد که معمولا بروزرسانی آن‌ها مرتبط با دست کم 1سال پیشین و یا این که بیشتر میباشد و با ورژن وردپرس شما سازش ندارند . چنانچه یه خرده با مشاجره امنیت در وب سایت های وردپرس شناخت داشته باشید ، اگاهی دارید که بایستی ورژن های بروز وردپرس را بمحض نشر نصب نمایید تا از هرگونه رخنه امنیتی در پناه باشید .
 
وردپرس ممکن میباشد در هر بروزرسانی ، خلال تغییراتی که در ظواهر و تجهیزات دارااست ، تغییراتی نیز در هسته های کدنویسی خویش جهت بسط دهندگان ارائه نماید که از این بعد از متدهای نو اپلیکیشن نویسی جهت ساخت پوسته یا این که پلاگین استعمال نمایند .
 
پلاگین هایی که سابق می‌باشند از این بروزرسانی ها عقب باقی‌مانده‌اند و از این جهت کدهایی که در درون آن ها درج شده میباشد ممکن میباشد با نکارش فعلی وردپرس شما سازش نداشته و مسبب ساخت خلل در همت تارنما شما خواهد شد . پس در عمومیت این نوع پلاگین‌ها می باشند که برای شما دردسرساز خواهند بود .
 
چه‌طور اشتباهات بوجود آمده بعد از نصب پلاگین اشتباه را رفع کنیم ؟
نصب پلاگین های خطا ممکن میباشد هر نوع پیامدی داشته باشد . یک کدام از پیامدهایی که بیشترین نقص‌ را برای شما تولید خواهد کرد ، جدا رابطه شما با پیشخوان وردپرس میباشد . یعنی بعداز نصب پلاگین و کلیک کردن روی مورد ” فعال فرمایید ” ممکن میباشد کار کشته به مشاهده پنل مدیر وبسایت خویش و یاحتی پوسته تارنما در دامنه خودتان نباشید .
 
درین مفاد می بایست به در اختیار گرفتن پنل هاست خودتان رجوع‌نمایید ! مطئمنا شما به پنل رئیس هاست دسترسی دارید ( به عبارتی Cpanel یا این که DirectAdmin ) و مایحتاج میباشد تا از روش ورود به قسمت “FileManager” همچون تصویر تحت ، این خلل را حل فرمائید .
 
 
 
بعداز ورود به بخش FileManager می بایست به سراغ “public_html” بروید که کلیه فولدر های وبسایت شما در درون آن جای دارد .
 
 
 
در باطن public_html دایرکتوری های بخش اعظمی را خواهید رویت کرد که صرفا با پوشه wp-content عمل داریم .
 
 
 
دراین بخش فولدری داریم به عنوان “plugins” که کلیه پلاگین های نصب گردیده در پوسته یک فولدر و پوشه جدا از هم باطن آن قرار دارا‌هستند .
 
 
 
فایل ” plugins ” را در تصویر بالا مشاهده میکنید . با ورود به درون این فولدر ، همگی پلاگین هایی که در باطن وب سایت شما نصب شد‌ه‌است ( فعال یا این که غیرفعال فرق ندارد و تمامی در‌این نصیب قرار دارا‌هستند ) را می توانید ببینید .
 
 
 
در صورتی‌که نام پلاگین نصب گردیده رامی‌دانید ، کافیست تا فایل آن را گزینش کرده و بعد از آن آن را حذف فرمائید و یا این که پوشه آن را تغییر‌و تحول اسم دهید تا نقص‌ را به‌دنبال تحقیق نمایید .
 
به همین آسانی می‌توانید دوباره دسترسی خویش به پیشخوان مدیر وردپرس را داشته و مبادرت به حل اشتباهات بوجود آمده فرمایید .
 
در‌حالتی که قصد دارید تا همه پلاگین های شما موقتی غیرفعال گردد همان غیرفعال سازی مجموعه جمعی پلاگین های وردپرس یک راه و روش بسیار بی آلایش تغییر‌و تحول اسم به عبارتی فولدر ” plugins ” میباشد که کافیست یک سخن به اسم آن اضافه کرده یا این که یک سخن از اسم آن حذف فرمائید و به عنوان مثال آن را ” pluginss ” قرار دهید ! امید واریم این فراگیری کوتاه برای شما موثر باشد . سئوالات و ایرادات خویش دراین باره را می توانید در قسمت اظهار نظر با ما به اشتراک بگذارید .
 

مخفی کردن محتوا در نتایج جستجوی وردپرس

 هیبت کاوش یکی مهمترین بخش های یک وبسایت میباشد و این زمینه ارتباطی به تارنما های وردپرسی و … ندارد . هنگامی که محتواهای شما مقداری بیشتر شدند ، برای مثال در درون نصیب طراحی سایت در مشهد بلاگ وبسایت 50 نوشته‌ی‌علمی دارید ، این مقاله‌ها باتوجه به چند که شما برای اکران در هرصفحه تهیه و تنظیم می کنید ( به عنوان مثال 10 نوشته‌علمی در هر ورقه ) در رینگ شیت بندی قرار خواهند گرفت و به وسیله شماره هایی که در ذیل کاغذ به شما اکران داده شود می توانید بقیه مطالب را نیز مشاهده کنید .

 
ولی چنانچه تعداد محتواهای شما بسیار زیاد گردد ، شما می بایست از هیبت کاوش استعمال نمایید تا یوزرها تارنما شما با نوشتن بخشی از تیتر یا این که متنی که مدنظر دارا هستند ، همه محتواهای مربوطه را مشاهده نمایند ، از این جهت قراردادن یک هیبت جستجوی مطلوب در محل قابل قبولی از وبسایت اصلی میباشد .
 
پیشنهادی : لیست بدون نقص توابع کاربردی در وردپرس
درصورتی که به تارنما هایی همانند دیجی متاع نیز اعتنا داشته باشید ، مشاهده خواهید کرد که هیبت کاوش دقیقا در اولِ تارنما قرار گرفته میباشد و مخاطبین بدین هیبت به طریق شل و همینطور پرمحتوا ( جستجوی توسعه یافته ) دسترسی دارا هستند .
 
پنهان کردن محتوا در نتیجه ها جستجوی وردپرس
گاها در وردپرس ممکن میباشد قصد داشته باشید تا یک یا این که چندین محتوا را از نتیجه ها کاوش حذف فرمائید ، این مفاد ممکن میباشد پست های موقت باشند و یا این که درکل محتواهایی که دارنده تصویر شاخص نیستند یا این که به هر استدلال ساختار ورقه کاوش را غیرمنظم اکران میدهند . حتی ممکن میباشد به جهت اینکه این محتواها از مجموعه یا این که مسئله خاصی می باشند عشق ندارید تا در حاصل کاوش اکران داده شوند .
 
درین موقعیت می توانید در باطن وردپرس پیکربندی معمولی‌ای را برای هر محتوا که مدنظر دارید تهیه فرمائید و آن را از رینگ و نتیجه ها کاوش بیرون فرمایید . برای نهفته کردن محتوا در نتیجه ها جستجوی وردپرس کافیست تا پلاگین Search Exclude را روی وردپرس نصب نمائید و بعد از آن در باطن پیکربندی هر محتوا و در ابزارهای سمت چپ ، تیک مورد Search Exclude را قرار دهید . به همین آسانی !
 
پلاگین Search Exclude را میتوانید به صورت پایین از مخزن وردپرس نصب نمائید که بسیار بی آلایش بوده و بلافاصله روی سیستم شما فعال گردد .
 
 
 
بعد از نصب این پلاگین ، در باطن نصیب بازنویسی نوشته ، بازنویسی شیت ، دستکاری متاع و … یک جعبه به پیکربندی سمت چپ شیت ( ذیل قسمت های مجموعه‌بندی و نشر و … ) اضافه گردد . شما میتوانید بر اساس صورت تحت :
 
 
 
با قراردادن یکی تیک ، نوشته دلخواه ، کاغذ و یا این که هر محتوای دلخواه خودتان را از رینگ جستجوی وردپرس بیرون نمائید و دیگر آن را فی مابین حاصل جستجوی مرتبط با آن محتوا مشاهده نخواهید کرد .
 
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 صفحه بعد