نمایش محتوای سایت فقط به اعضا در وردپرس
گاها ممکن میباشد حین کدنویسی پوسته وردپرس ، علاقمند باشید تا بعضا از محتواها را مختص اعضای وبسایت ساخت نمایید ، بدین مضمون که در صورتیکه یوزرها در تارنما شما عضو گردیده و آنگاه طراحی سایت در مشهد با اکانت کاربری خویش در تارنما لاگین نمایند بضاعت مشاهده محتوای وبسایت را داشته باشند در غیر اینصورت قابلیت دسترسی به محتوا نیست .
این وضعیت به وسیله وضعیت مختلفی می تواند صورت بپذیرد مثلا آغاز یک پلن عضویت جهت اعضاوجوارح ساخت و ساز کنیم و درصورتیکه هرکاربر یک اکانت کاربری برای خویش تشکیل داد ، بوسیله آن اکانت کاربری در وب سایت ورود کرده و برای خویش حق اشتراک خریداری کرده باشد ، بتواند از محتوای وبسایت به کار گیری نماید . ( ولی این مورد ها پاره ای توسعه یافته میباشند و در سطح ها فراتر نرمافزار نویسی پوسته وردپرس می بایست بدین طریق شغل نمائید ، مقصود دراین نوشتهی علمی معرفی یک کدام از توابع کاربردی در وردپرس میباشد )
در هر شکل باطن وردپرس میتوان به امداد یک تابع کمکی شرط ورود یوزرها را در تارنما رسیدگی کرد . از جمله دربرخی از تارنماها مشاهده کردید که چنین مندرج میباشد :
برای تایپ کردن نگرش بایستی عضو گردید !
خب چنین مفاد در وردپرس میتوانند بسادگی جاری ساختن شوند ، یعنی شما اشخاص را مکلف به عضویت در وبسایت خودتان نمایید ، فیض این دستور اینجاست که می توانید داده ها یوزرها را در وبسایت خودتان ذخیره کرده و در برهه زمانیهای وقتی متعدد ، باتوجه به تبلیغات یا این که فستیوالهای خودتان ، به آنان دسترسی داشته باشید و از روش ارسال تبلیغات پیامکی و … فروش خویش را ارتقا دهید .
برای محصور کردن هر بخش در وردپرس با شرط ورود یوزرها کافیست از تابع ذیل به کارگیری فرمائید :
is_user_logged_in();
خب این تابع می بایست درون یک شرط استعمال شود ، فکر کنید که قصد داریم تا نصیب هیبت ایده ها را برای اشخاصی که در وب سایت عضو نیستند و وارد تارنما نشدهاند نهفته کرده و یک پیغام اکران دهیم در اینصورت میتوانید به صورت ذیل کدنویسی نمائید :
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
درین کد ، آغاز نظارت می کنیم که آیا یوزر یا این که به عبارتی استفاده کننده در وبسایت لاگین نموده است یا این که خیر ! آغاز بایستی اعتنا داشته باشید که نصیب نام نویسی می بایست در وب سایت شما فعال باشد کهاین شغل را می بایست از بخش پیکربندی و همگانی ایفا داده و تیک بخش عضویت یعنی ” هرکس میتواند ثبت نام نماید ” را قرار دهید تا قابلیت و امکان نام نویسی اول در وبسایت فعال باشد .
آنگاه در شرایطی که که استفاده کننده در تارنما لاگین کرده باشد ، هیبت بینشها را به وی اکران خوا هیم بخشید تا بتوانید لحاظ خویش را بنویسد در غیر اینصورت متن ” please login ” را اکران خوا هیم بخشید ( یک متن فارسی دلخواه بنویسید درین نصیب ) پس به اینصورت میتوان هیبت ارسال طریقهها را بوسیله یک قطعه کد معمولی در پوستههای وردپرسی در اختیار گرفتن کرد .
یا این که درمثالی شبیه ، در شرایطیکه قصد دارید تا بعضی محتواها را صرفا برای جوارح به اکران بگذارید می توانید به صورت تحت شغل نمایید :
the_content();
else{
echo "please login!";
}
} ?>
درین نمونه نیز تابع the_content را که مختص اکران محتوای اساسی میباشد قرار دادیم تا در صورتیکه استفاده کننده در تارنما لاگین باشد این تابع وارد چرخه کد گردیده و محتوا را اکران دهد ، در غیر اینصورت دوباره میتوانید یک متن دلخواه را اکران دهید ، مثلا ” جهت اکران محتوا بایستی عضو تارنما گردید ! ”
پس وردپرس به وسیله تابع is_user_logged_in به شما این قابلیت و امکان را خواهد بخشید که بتوانید آمدن یا این که نشدن مخاطب خویش در تارنما را در دست گرفتن فرمائید و طبق کارایی آن ، قوانینی را در وب سایت ایفا فرمایید . وردپرس خوشبختانه هزاران تابع برای سهولت کدنویسی داراست که می توانید در جریان کدنویسی پوسته از آنان استعمال نمایید .